Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovce působí velmi otevřeně. Bude to jeho specifickým smyslem pro humor. Ve skutečnosti si ale Ondřej Sokol (52) své soukromí střeží. Dlouho například nikdo netušil, že je šťastně zadaný. Média na jen vztah s partnerkou Nikolou (28) přišli až po dvou letech. Nedávno pár oslavil čtvrté výročí seznámení.

Po tak dlouhé době vztahu s o 22 let mladší partnerkou Sokol uvažuje také o svatbě. Komik si ale ani na toto téma neodpustil vtipkovat. Prý neproběhne klasicky, ale znovu se prý bude ženit jen v drive-in v Las Vegas. „Prostě jen přijet, nechat si dát razítko do auta a hotovo,“ smál se herec.

Před pár dny Ondřej Sokol odmoderoval s Alešem Hámou Českého slavíka, dva dny nato měl v Činoherním klubu premiéru hry Linda Vista, kterou režíroval. Do toho natáčí nové díly soutěžního pořadu Na lovu a chystá se na festival tance, sportu a zábavy Life! do Brna. Kde na to Ondřej Sokol bere čas? „K tomu mám rozepsané ještě tři knihy, smlouvu na dva filmy a něco se chystá i v televizi. Prostě se to takhle sešlo. Jsem za to rád, zvlášť v dnešní době, ale nepopírám, že když jsem v minulém lockdownu odjel na tři měsíce na chatu, byl jsem šťastný. Byl jsem nejšťastnější,“ vysvětlil s úsměvem čerstvý padesátník.

Různorodost projektů ho ale baví. „Odskočit si každý rok k vždy punkovému natáčení upoutávek pro festival Life! mě opravdu baví. Ráno většinou nikdo pořádně nevíme, co vlastně vznikne, ale hrozně si to užíváme. A večer si říkáme, jak to bylo dobrý. Výsledek je pak vždycky super,“ popsal herec, který tentokrát zve na festival, jenž se bude konat 26.-28. listopadu na brněnském výstavišti.

Ondřej Sokol má z předchozího manželství s herečkou Kateřinou Lojdovou dvě děti, devatenáctiletou dceru Ester a patnáctiletého Adama. Rozvedli se v roce 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám