Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takový dáreček by našel pod stromkem rád leckterý muž. Ani by se nemusel moc namáhat s rozbalováním. Krásná misska Natálie Kočendová (24) totiž nafotila opravdu sexy vánoční fotografie. Ovšem smůla, je stále zadaná s Lukášem Vlačuhou alias Lakym Royalem.

Krásná modelka sice pózovala v bikinách, sama si ale Vánoce v exotice představit nedokáže. "Budu je trávit jako každý rok v Karviné s mou milovanou rodinou. Bez nich si nedokážu Vánoce představit. Máme ty klasické české Vánoce a 25. prosince ráno každý rok chodíme společně do kostela," řekla Super.cz. "Ale Silvestr už bych si u moře dokázala představit," smála se.

Do svátků je ale ještě relativně daleko, a tak musí stihnout ještě pracovní povinnosti. "Teď mě čeká spoustu práce, protože 1. prosince budu dávat ven své vánoční svíčky. A samozřejmě musím začít nakupovat dárky. Zatím mám jen jeden dárek pro maminku. Dávám si načas jako každý rok," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám