Hlavní obsah
Článek

Bývalá finalistka Miss a krásná manželka moderátora Libora Boučka (43) si užívá mateřských povinností a ve společnosti ji příliš často nepotkáváme, natož v televizních pořadech. Tentokrát ale udělala výjimku a přijala nabídku svého partnera stát se jednou ze soutěžících pořadu Máme rádi Česko.

„Byla jsem hrozně překvapená, ptala jsem se, jestli to myslí vážně a pak jsem se zeptala, kdo vypadl. Myslela jsem si, že jsem náhradník,“ přiznala Super.cz Gabriela.

Natáčení se účastnila celá rodinka. Libor v pozici moderátora a scenáristy, Gabriela jako soutěžící a jejich ani ne roční synek spal v zákulisí, kde o něj bylo dobře postaráno. Zajímalo nás, jak jednoho z našich nejlepších moderátorů otcovství změnilo.

„Víc se bojí a víc si cení svého času. Uvědomuje si, jak to letí, protože vidí, jak Albert za těch 9 měsíců vyrostl. Je milujícím tátou,“ culí se Gabriela. O své rodině moderátor píše i na sociálních sítích a každý takový příspěvek vyvolá velkou vlnu pozitivních reakcí dojatých fanoušků. Láskyplná slova vždy rozněžní i jeho ženu.

„Čtu to a jsem dojatá vždycky a líbí se mi, jak pak za mnou všichni chodí a hrozně ho chválí. Jsem na něj pyšná. Dát city takhle najevo je odvážné, myslím si,“ říká.

Doba adventní je za rohem a nás zajímalo, jak budou probíhat jejich letošní Vánoce s novým členem rodiny. „Budeme poprvé sami ve třech. Vždy jsme byli se svými rodinami, ale teď máme vlastní rodinu, takže budeme poprvé doma. V tom budou asi ty první Vánoce výjimečné,“ dodává Gabriela, které jsme se zeptali i na to, jestli je Libor perfekcionista nejen v práci, ale i doma. Překvapivou odpověď si poslechněte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám