Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessie J (36) se fanouškům svěřila se smutnou zprávou, bohužel potratila. Jessie čekala své první dítě, po posledním rozchodu se rozhodla, že bude svobodnou maminkou. Tragickou novinu se dozvěděla na třetím ultrazvuku, kdy už nebylo slyšet srdíčko.

Zpěvačka dále uvedla, že je stále v šoku, přesto se rozhodla, že středeční koncert v LA nezruší, protože jí zpěv pomáhá.

„Včera ráno jsem se s přáteli smála a snažila se vymyslet, jak zvládnu koncert, aniž bych fanouškům prozradila, že jsem těhotná. Ale večer jsem měla co dělat, abych ho odehrála bez slz,“ popsala pochopitelně plná emocí.

Jessie se už v minulosti svěřila s problémy v oblasti reprodukce. V roce 2014 jí lékaři oznámili, že nemůže otěhotnět, ona to ale nehodlala vzdát, i když věděla, že se možná nezadaří přirozenou cestou.

„Rozhodla jsem se, že budu mít dítě sama, protože po ničem jiném v životě netoužím a život je krátký. Byl zázrak, že jsem otěhotněla, a byla to zkušenost, na kterou nikdy nezapomenu, a vím, že to zažiju znovu,“ dodala v příspěvku na Instagramu.

Jessie s přestávkami dva roky randila s hercem Channingem Tatumem. Naposledy pak byla ve vztahu s tanečníkem Maxem Phamem, s nímž se rozešla v říjnu po sedmi měsících vztahu.

Kromě zmiňovaného zpěvačku od loňska trápí bolesti krku, jejichž příčinu zatím lékaři nedokázali určit. Bohužel to ovlivňuje i její zpěv.

„Šest měsíců a stále tu není den, kdy bych nezažívala bolest krku i v něm. Některé dny jsou lepší než jiné, ale opravdu nejhorší je problém s hlasivkami. Ty samotné jsou zdravé, ale něco kolem nich - páteř, štítná žláza, alergie. Kdo ví. Testy ale pokračují,“ svěřila se dříve v živém vysílání na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám