Hlavní obsah
Článek

Mohla by se spoléhat na svou skvělou genetickou výbavu - ostré lícní kosti, plné rty, výšku, dlouhé nohy a pevné přírodní poprsí. To by ale nebyla Michaela Kociánová (35).

Nejúspěšnější slovenská topmodelka současnosti si je vědoma toho, že tělo je jejím pracovním nástrojem, a proto do něj investuje v podobě pravidelného cvičení.

A na dovolené v Thajsku se pochlubila zadečkem pevným jako skála.

Michaela je vyloženě letní typ. V tomto období často utíká z pošmourné Evropy do slunných letovisek na Maledivách, Mykonosu, v Mexiku či Karibiku. Letos padla volba na jihovýchodní Asii, a jak jde vidět, tak si to modelka v Thajsku velmi užívá.

Krásné Slovence v oblíbené turistické destinaci Krabi s největší pravděpodobností dělá společnost její nový slovenský partner Jakub, kvůli němuž se vrátila do rodné země. Většinu fotek totiž zdobí symbolem srdíčka.

Její přítel si ale nepřeje být medializovaný, o čemž jsme se přesvědčili během jejich poslední návštěvy Prahy. „Není třeba, aby všichni viděli a věděli,“ culila se Michaela Kociánová během rozhovoru o novém vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám