Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když francouzská soutěž krásy zveřejnila oficiální snímky účastnic, fanoušci Miss Francie to nenechali bez komentáře. Některé z dívek totiž podle nich vypadají jinak než na fotkách, jimiž se prezentují na sociálních sítích.

Na základě komentářů byly účastnice vedením soutěže upozorněny, aby to s úpravami fotek na sociálních sítích nepřeháněly.

„Wtf, tohle přece není to samé,“ komentovala uživatelka Twitteru snímky Miss Korsiky.

„Miss Alsaska je skutečně nádherná žena, ale je vidět obrovský rozdíl mezi profi fotkou a snímkem, který sama zveřejnila. Nezdravý rozdíl,“ píše další.

Lidé kritizují přílišné úpravy finalistek francouzské soutěže krásy. „Je velmi krásná. Díky umělým řasám a filtrům.“

„Missky musí přestat s filtry na sociálních sítích, jsou krásné i bez nich. Když se pak podíváte na oficiální fotku, je to rozdíl,“ uvádí další.

Je to stejná osoba? ptají se u snímku Miss Pikardie.

Na zprávy fanoušků už zareagovala někdejší Miss Francie a ředitelka soutěže Sylvie Tellier, podle níž musí být dívky opatrné, protože riskují zklamání diváků při živém vysílání.

„Řekla jsem dívkám, aby byly opatrné, protože spousta Francouzů, kteří budou posílat hlasy, nemá Instagram. Na ty nesmíme zapomínat.“

Panující královna krásy pak dívky upozornila, že nejsou na soutěži Instagramu, ale na Miss ve skutečném světě.

Reklama

Další články

Načítám