Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V soutěži krásy bodovala Eva Čerešňáková (37) před 14 lety. Tehdejší I. česká vicemiss se modelingu věnuje už jen jako hobby, o to víc ji to před objektivem baví. Tentokrát nafotila sérii snímků pro svůj nadační fond, a dala tak na odiv odhalený dekolt.

„Častokrát se setkávám s argumentem, že Bangladéš je daleko. Touto kampaní bych však ráda poukázala na to, jak i pomyslně vzdálený stát, jeden z nejchudších států na světě, je nám blízko. Každý, nebo téměř každý, najde ve své skříni i oblečení, jež bylo vyrobeno v Bangladéši,“ svěřila se někdejší misska, která před objektivem pro nadační fond 4U2 pózovala hned v několika modelech. A nutno říct, že přestože v soutěži bodovala v roce 2007, dosud ještě stále nevyšla ze cviku.

Eva dlouhodobě podporuje vzdělání tamních dětí. V roce 2016 v Bangladéši otevřela první základní školu v Katabari, která ročně umožňuje základní vzdělání desítkám dětí. A díky letní charitativní party, které se účastnil dokonce i Orlando Bloom, se jí podařilo získat finance na druhou školu v Sainamari. „Jsem z toho upřímně šťastná. Současná covidová situace neumožňuje do Bangladéše cestovat, ale dostala jsem fotky jak ze slavnostního zahájení stavby školy, která už zanedlouho bude hotová,“ svěřila se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám