Hlavní obsah
Článek

Celeste Barber si díky svým vtipným fotkám a videím udělala ve světě jméno. Proslula tím, že na Instagramu napodobuje slavné osobnosti a u toho si dělá legraci sama ze sebe. Fanoušci její vtípky milují a nezklamala je ani tentokrát.

Devětatřicetiletá komička parodovala modelku Gabrielle Epstein a její video, jak si před zrcadlem v ložnici upravuje dokonalé křivky v černých bikinách.

Celestina verze ale fanoušky, zdá se, zaujala víc. Místo miniaturních kalhotek se předvedla ve stahovacích, do kterých se snažila všemožně nasoukat. Kroucení při úpravě prádla zakončila sexy pózou a ovace od sledujících ji neminuly.

„Miluju tě, vypadáš skvěle,“ zněla chvála v komentářích. Video mezi fanynkami rezonuje, protože ve většině domácností to při zkoušení bikin či prádla vypadá spíš jako v případě Barber než Epstein.

Celeste však není úspěšná jen na sociálních sítích. Jen co oznámila, že chystá turné po rodné Austrálii, po lístcích se zaprášilo. Turné proběhne v květnu a červnu 2022 a už teď je skoro vyprodané.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám