Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začínala jako barmanka v nočním klubu v centru Prahy. A práce jí šla tak od ruky, že zaujala vyhledávače Playboye, a tak se Kristýna Táborská (34) objevila v roce 2013 na titulní stránce českého vydání. Po osmi letech, kdy přivedla na svět dva syny, se ale na přední stranu Playboye dostala znova. Ani jako dvojnásobná maminka neztratila nic ze svých půvabů!

„Přiznám se, že mě tahle nabídka nejprve zaskočila, ale samozřejmě i velmi potěšila. Z výsledku jsem nadšená a snad se to líbí i lidem, protože reakce od mého okolí na listopadové číslo je jen a jen pozitivní,“ prozradila s úsměvem Kristýna. Z možnosti nafotit sexy pictorial, ve kterém bude v podstatě oblečená jen do „zlatých pásků“, byla okamžitě nadšená.

A když jí představili koncept focení v exteriérech uzavřeného lomu nedaleko Prahy s karavanem v americkém stylu, byla ruka v rukávě. „Když jsem uviděla lom, jen jsem vydechla wow, to je neskutečné místo. Má své kouzlo a myslím, že se neuvěřitelně hodí k našemu konceptu,“ míní Kristýna.

Focení začalo za časného rána, kdy v lomu bylo chladno, ale už za několik hodin se tento jedinečný prostor proměnil v exkluzivní lokaci, která ještě více podtrhla sex-appeal půvabné playmate. Titulní strana vznikala pod taktovkou fotografky Alžběty Jungrové.

Uvidíme, zda se kráska na stránky časopisu vrátí opět za dalších osm let, kdy už překročí čtyřicítku. Ona sama by se tomu nebránila. „Tak to určitě nezáleží na mně, ale spíše na tom, zda bude na druhé straně zájem. Playboyi se ale přece nikdy nedá říct ne,“ smála se sympatická maminka dvou kluků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám