Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec James Van Der Beek (44) se pochlubil, že jeho žena Kimberly (39) tajně porodila zdravého chlapce. Syna pojmenovali Jeremiah a přišel na svět na rodinném ranči při domácím porodu.

Pro rodinu je to velký úspěch a úleva, Kimberly totiž při pokusech o šestého potomka dvakrát potratila. Ve svém postu na Instagramu herec uvedl, že potraty způsobily potíže s děložním čípkem. Kimberly podstoupila operaci a zadařilo se. Šestého potomka si velmi přáli.

Právě kvůli bolestivým ztrátám se pár rozhodl tentokrát těhotenství tajit. „Prodělali jsme dva potraty za sebou (oba v 17. týdnu), proto jsme se rozhodli těhotenství nezveřejňovat. Upřímně, byl jsem vystrašený, když jsme to zjistili,“ uvedl na sociální síti Van Der Beek.

V loňském roce se jeho žena svěřila, že během života přišla o dítě celkem pětkrát, poslední dva potraty ji ale málem stály život. Prodělala je v rozmezí sedmi měsíců a v obou případech musela být hospitalizována.

K malému Jeremiahovi má dvojice ještě Olivii (11), Joshuu (9), Annabel (7), Emelii (5) a Gwendolyn (3).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám