Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravou lásku poznala až v druhé polovině života. Legenda českého modelingu Milada Karasová, která dala světu poznat taková jména jako Eva Herzigová (51) nebo Pavlína Němcová (52) a už v dobách komunismu byla sama manekýnkou, se s ní musela nečekaně rozloučit.

Její manžel zemřel koncem minulého týdne náhle, netrpěl žádnou prokázanou nemocí, jeho zdravotní stav byl úměrný jeho věku. O to větší to byl pro zakladatelku agentury Czechoslovak Models šok. Informaci Super.cz potvrdila jedna z jejích dávných kolegyň Melanie Vančurová.

Za Michala Dujku, který byl jejím druhým manželem, se Milada Karasová provdala v roce 2014 ve čtyřiašedesáti letech po dvaceti letech vztahu. Stala se díky tomu hraběnkou, protože její muž pocházel ze šlechtického rodu Bubnů z Litic.

O Miladě Karasové chystá Česká televize dokumentární film Krása na prodej, v němž budou moci televizní diváci sledovat její životní cestu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám