Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před dvaadvaceti lety vznikla dívčí kapela Holki, nikdo nevěřil, že by seskupení mohlo fungovat déle. Od Radany Labajové, Nikoly Šobichové a Katky Brzobohaté se sice už po čtyřech letech odpojila Klára Kolomazníková, zbylé členky ale jedou dál a vypadají pořád skvěle.

Radana, Nikola a Katka vyrazily na Českého slavíka v luxusních róbách, které si nechaly na míru ušít od návrháře Jakuba Ponera. "Nemluvily jsme to toho, dokonce nám přidělil i barvy. Ale jsme spokojené," shodly se.

V hlubokých dekoltech předvedly Katka s Nikolou i nová silikonová poprsí, která si nechala vymodelovat po dětech. "Já toho tedy moc neukazuju," doplnila Radana, která řešila velké zdravotní problémy a loni v listopadu podstoupila dvě náročné operace. Nechala si preventivně odstranit vnady, vaječníky a mléčné žlázy, protože se dozvěděla, že je nositelkou vysoce rizikového genu BRCA2.

V našem videu nás všechny holky ujistily, že jsou zdravé stejně jako jejich rodiny a aktuálně pořád vystupují. "Pořád zpíváme, koncertujme, jezdíme a uvidíme, jestli nás neomezí. Jsme v tom společně. My jsme všechny naočkované," svěřily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám