Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) je single. Super.cz přiznala, že její skoro pětiletý vztah s fotbalistou Patrikem Dresslerem skončil.

"Ano, nejsme spolu, netvoříme spolu nějakou dobu pár. Nechtěla jsem to ventilovat, ale jelikož vznikají zbytečné fámy, oba si zasloužíme, aby pravda vyšla na povrch," řekla Super.cz Nikol.

"Byli jsme spolu čtyři a půl roku. Je to ještě hodně čerstvé," prozradila s tím, že nikdo třetí roli v rozchodu nemá. "Na všechno je čas, vše přijde ve správnou dobu. Uvidíme, zatím jsem ráda, jak to je, nemám jinou známost," upřesnila.

Důvod rozchodu nechce příliš rozebírat, ale přiznává, že vztah na dálku byl jedním z nich. Patrik se přestěhoval kvůli práci do Hodonína, Nikol zůstala v Praze. "Bylo to komplikovanější, náročnější. Neumožňovalo nám to spolu být tak často. Vztah na dálku nebyl jednoduchý. Dál bych to ale nechtěla rozvádět, je to mezi námi a tak to zůstane," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám