Hlavní obsah
Článek

Vladimír Polívka (34) patří k divácky nejoblíbenějším hercům. Zejména dámy jsou z fešáka ze slavné herecké rodiny celé paf. O to víc si jeho společnost užívá herecká kolegyně Denisa Nesvačilová (32).

Půvabná zrzka se totiž po boku Polívky objevuje hodně často. Režiséři je zkrátka neustále dávají dohromady. Naposledy se oba sešli před kamerou v seriálu Polda. Během vyšetřování se k sobě v rámci děje dostanou hodně natěsno. Ona je členkou motorkářského klubu a on vyšetřuje vraždu jednoho ze členů. Logicky je tak cesta svede dohromady.

„S Vláďou je krásná práce a moc jsem se na ni těšila. Jsem ráda, že nás opět dali spolu dohromady. Točíme spolu dvojici snad už počtvrté. Začínali jsme ve Slunečné a od té doby spolu dost často tvoříme pár. Jsme takoví Kolářová s Hanzlíkem,“ usmívá se zrzka, která se před Polívkou už ani nestydí.

„Slyšíme na sebe, máme se rádi, a dokonce malinko i žárlíme, když si povíme, že něco točíme, a nehrajeme spolu,“ směje se herečka. „Vladimír mi říkal, že na Poldovi je krásná práce, režisér Jarda Fuit je moc fajn, a to se potvrdilo,“ libovala si herečka.

Denisa coby Kristýna jezdí na velkém skútru, což bylo pro herečku malinké úskalí. „Umím ho řídit, jezdila jsem na skútru, ale na normálním. Tohle byl maxi stroj a byl nesmírně těžký, téměř jsem nedosáhla nohama na zem. Tak jedině s tím jsem měla malinko potíže, ale jinak to všechno byla krásná práce,“ uzavřela Denisa, která se těší na další práci, kde se s Vladimírem opět potká. „Doufám!“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám