Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Paloma Faith je maminkou už dvou dcer. Jedné jsou čtyři roky, druhé devět měsíců. Ohledně mateřství je celkem sdílná, svěřila se například, že druhou dceru počali za pomoci umělého oplodnění.

Tentokrát se Paloma na sociální síti rozepsala o prvním porodu, kdy musela urgentně podstoupit císařský řez.

„Můj první porod a poporodní období rozhodně nebylo růžové. Po 21 hodinách museli přistoupit k císařskému řezu. Po něm jsem tři měsíce nemohla pořádně chodit, bolesti byly vyčerpávající,“ rozepsala se.

„K tomu přidejte malou piraňu, která vám ničí bradavky, zánět dělohy a máte vzpomínky, které z hlavy jen tak nedostanete,“ dodala.

Zpěvačka doplnila, že ne každá žena má zkrátka s porodem a poporodním obdobím dobré zkušenosti, a vyzvala ženy s těmi horšími, aby se o ně nebály podělit a zapojily se do diskuzí.

Paloma rodila císařem i napodruhé, tentokrát plánovaně, a své si užila také, když se snažila otěhotnět. Podstoupila šest kol umělého oplodnění.

V únoru se podělila o fotku s novorozenou dcerou s tím, že má bolesti, je vyčerpaná a kojení jí opět dělá problémy. Dodala však, že veškeré útrapy za to samozřejmě stojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám