Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně jsme se dočkali. O vztahu Bradleyho Coopera (49) a Lady Gaga (38) se spekuluje od uvedení dramatu Zrodila se hvězda, v němž si zahráli milence. Chemie mezi nimi byla na plátně tak hmatatelná, že se nad tím snad každý divák pozastavil. O to víc rozvířilo spekulace jejich společné vystoupení na Oscarech 2019, kde zazpívali duet Shallow, píseň, která si ten večer vysloužila Oscara.

Při vystoupení to mezi nimi jiskřilo tolik, že snad každý v sále i u televizní obrazovky uvěřil, že nejsou jenom kolegové. O dva roky později se Cooper konečně o vystoupení z Oscarů rozpovídal.

Herec potvrdil, že zamilovanost opravdu hráli, měl jasnou představu, jak vystoupení pojmout. Ve filmu se do sebe jejich postavy Ally a Jackson při duetu zamilují a stejnou atmosféru chtěli navodit i na jevišti během Oscarů.

„Je to velký moment, bylo by zkrátka divné, kdybychom tam jen tak stáli čelem k publiku,“ uvedl v rozhovoru pro Hollywood Reporter.

Hraním se navíc Bradley snažil odbourat trému, ačkoliv se to nezdálo, byl ze zpěvu naživo nervózní. „Bylo to taky z osobních důvodů, chtěl jsem zredukovat svou úzkost,“ popsal, proč chtěl s kolegyní přetvořit romantickou scénu.

A výkon podali na Oscara, o tom není pochyb. A byli si dobře vědomí, že obalamutili celý svět. „Ano, lidé viděli lásku, protože, hádejte co, chtěli jsme, aby ji viděli,“ nechala se Lady Gaga slyšet v pořadu Jimmyho Kimmela.

„Vytvořili jsme milostný příběh. Pro mě jako pro zpěvačku a herečku bylo samozřejmě důležité, aby té lásce lidé věřili. A samozřejmě, že jsme chtěli, aby byla znát i na Oscarech a dostala se skrz obrazovky k lidem,“ rozvedla později pro magazín Elle.

Jejich jiskření vyvolalo rozruch hlavně proto, že nikdo zjevně netušil, jak dobrá je Lady Gaga herečka. Ale také proto, že byli oba herci v té době zadaní. A co čert nechtěl, oba ohlásili rozchody se svými polovičkami zhruba půl roku po Oscarech.

Cooper byl ve vztahu s modelkou Irinou Shayk, s níž má dceru. Vztah ukončili v červnu 2019. Tehdy také potvrdila rozchod Lady Gaga, která byla zasnoubená s Christianem Carinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám