Hlavní obsah
Článek

Co týden, to překvapení, kdo se na parketu StarDance objeví. Zhoršující se covidová situace v Česku už několikrát zamíchala kartami v organizaci oblíbené televizní show, a ani příští kolo nebude v původní sestavě.

Místo tanečníka Michala Necpála, který ze zdravotních důvodů chyběl už minulou sobotu, se i tentokrát připravuje jeho bratr Jakub Necpál. Toho však ještě čekají dva PCR testy, jeden ve čtvrtek a druhý v sobotu, než bude jisté, že se na parket skutečně postaví. To platí i pro ostatní účastníky.

Hned v začátku televizní show z obrazovky na jeden večer zmizela Tereza Kostková, která měla pozitivní test na covid. Nahradil ji Aleš Háma. Dva páry si pak kvůli karanténě nezatančily vůbec (šlo o Simonu Babčákovou s Martinem Prágrem a Miraie Navrátila s Lenkou Norou Návorkovou) a tři celebrity trénovaly s náhradními tanečníky.

Babčáková poté musela ze zdravotních důvodů soutěž úplně opustit, pravidla totiž neumožňují víc než jednu absenci.

S covidem se v průběhu letošní řady potýkal také choreograf soutěže a někdejší vítěz Marek Zelinka.

A zdravotní potíže v uplynulých dnech dohnaly také šéfku StarDance Lucii Kapounovou. V jejím případě však nešlo o covid, ale o vyhřezlou ploténku.

„Už pár let bojuji s bolestí zad a vždy se mi to zhorší, třeba když prochladnu, dva dny okopávám záhony nebo je na ta bedra hodně naloženo. Prostě víc stresu, než je zdrávo. Zahrada je zazimovaná, a tak si to každý může domyslet,“ napsala Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám