Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) aktuálně promuje nový snímek Klan Gucci a oslňuje na červeném koberci snad každý večer. Před newyorskou premiérou zavítala do pořadu The Late Show with Stephen Colbert a nejspíš chtěla předvést šaty s vysokým rozparkem v plné parádě. Jenže se rozmáchla trochu moc a odhalila i spodní prádlo.

Kalhotky pod sukní naštěstí nebyly zrovna miniaturní, a tak zpěvačka chvála bohu neukázala intimní partie. Jak se můžete přesvědčit na videu, není zcela jasné, jestli si zpěvačka vůbec všimla, že předvedla víc, než přítomní čekali.

Lady Gaga má z vysokými rozparky opravdu trochu problém. Zradily ji například už při předávání cen National Board of Review Awards v roce 2019 nebo o rok dříve na londýnské premiéře filmu Zrodila se hvězda. Tam ji pro změnu zradil kabátek a předvedla všechno, co kalhotky nezakryly.

Tentokrát si tedy pod šaty s průstřihem od Brandona Maxwella vzala raději prádlo, které splnilo svou funkci na výbornou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám