Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývaly doby, kdy vévodkyně Kate (42) neudělala krok bez malé kabelky nebo stylového psaníčka. To často svírala i oběma rukama. V posledním roce se to ale změnilo a Kate je stále častěji vídána bez tohoto módního doplňku. A podle stylistky Hannah Eichle to není náhoda.

Podle Eichler používají členky královské rodiny kabelky, aby odvedly pozornost. „Kate je nedílnou součástí královské rodiny už déle než deset let, takže už nepotřebuje odvádět pozornost od třesoucích se rukou. Už je na veřejnosti uvolněnější,“ míní odbornice na módu královských.

Psaníčko Kate nepotřebovala ani na premiéře nové bondovky, kde byla díky zlaté róbě absolutním středem pozornosti, ani o měsíc později na udílení cen Earthshot Prize, kam vynesla zrecyklovaný outfit od Alexandera McQueena.

„S větším sebevědomím přišla u Kate i potřeba autenticity,“ míní Eichler. „Ruce jsou považovány za emoční barometr, když je při mluvení používá víc k vyjádření pocitů, ti, k nimž promlouvá, to lépe přijímají,“ dodala.

A podobný názor má i další stylistka celebrit Rochelle White. „Myslím, že Kate už nepotřebuje doplňovat outfity kabelkami za každou cenu. Souvisí to s jejím minimalistickým stylem. V poslední době se snaží působit hlavně jednoduše, slušně a stylově,“ nechala se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám