Hlavní obsah
Článek

Stalo se už vlastně takovým pravidlem, že čeští a slovenští reprezentanti národního kola Schwarzkopf Elite Model Look nezůstávají na globálním finále bez povšimnutí. Na finále Elite Model Look v Paříži naposledy zabodoval Slovák Andrej Chamula.

Vůbec první vítězkou prestižní modelingové soutěže se stala v roce 1992 Martina Šmuková a v novodobé historii šly v jejích vítězných stopách Linda Vojtová (38), Denisa Dvořáková (34), Eva Klímková, Barbora Podzimková (24) nebo Jana Tvrdíková (23).

Také letos se slavily úspěchy. Národní vítězové Amélie Konšelová a Alex Hanus se probojovali na světovém finále do nejlepší desítky modelek a nejlepší pětky modelů. S ohledem na celosvětovou pandemickou situaci a náročnost shromáždit finalisty na jednom místě se finále přesunulo do online prostoru a výstupem budou různé zajímavé epizody z příprav i samotného finále.

„Jsem velice šťastný, že se našim vítězům, které jsme vyhlásili ve Španělském sálu Pražského hradu před dvěma měsíci, podařil takový významný úspěch. Také mě moc těší, že se do TOP žen probojovala i slovenská zástupkyně Lenka Saturyová, což svědčí i o naší skvělé práci v oblasti vyhledávání talentů, ale hlavně o jejich potenciálu. Budu jim držet palce,“ říká ředitel projektu Sáša Jány.

Jednou z hlavních mentorek projektu bude legendární supermodelka Coco Rocha. O výsledcích soutěže budeme informovat.

Reklama

Další články

Načítám