Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka skupiny Verona Veronika Stýblová má za sebou neuvěřitelnou proměnu. Začátkem letošního března se stala poprvé maminkou a na svět přivedla chlapečka Sebastiana. V těhotenství nabrala půvabná zrzka 22 kilogramů, ty má jen několik měsíců po porodu pryč.

„V těhotenství jsem nabrala 22 kilo. Všichni říkali, že to nechám v porodnici. Zázrak se nekonal, domů jsem šla o 8 kg lehčí,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která zhubla díky zdravému jídelníčku. „Měsíce utíkaly a váha furt neklesala. Věděla jsem, že se chci cítit dobře a vypadat dobře, tak jsem po pár letech opět najela na svůj ověřený food plán, díky kterému jsem již před pár lety zhubla 25 kg, a výsledky byly viditelné hned po prvním měsíci,“ prozradila zpěvačka a maminka.

Do vysněné figury už jí zbývá jen pár kilo, ale už nyní se cítí naprosto skvěle. „Nyní mám dole všech 22 kilo, a ještě bych ráda tak 3-5 kilo, abych byla úplně spokojená. Zřejmě se nevyhnu ani cvičení, abych se po porodu zpevnila, ale to už je detail. Teď se cítím velmi dobře a konečně jsem oblékla své staré džíny,“ dodala s úsměvem Veronika, která předvedla svou novou formu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám