Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se jí to podařilo a je soudem osvobozena od opatrovnictví svého otce. „Nejlepší den v mém životě,“ napsala Britney Spears (42) na Instagram.

V pátek soud v Los Angeles ukončil téměř 14 let trvající opatrovnictví týkající se majetku a soukromých záležitostí Britney Spears. Fanoušci před budovou soudu zahájili oslavy, které poté sdílela na svém profilu na Instagramu zpěvačka se slovy: „Můj Bože, miluji své fanoušky! Myslím, že zbytek dne probrečím. Nejlepší den mého života, děkuji Bohu.“

Soudkyně v Los Angeles rozhodla o zrušení opatrovnictví po půlhodinovém slyšení. Ani jedna ze zúčastněných stran se nedostavila. Právní zástupce Britney poděkoval i jejím fanouškům z hnutí Osvoboďte Britney, kteří podle jeho slov měli zásadní vliv na dosažení osvobození zpěvačky z područí jejího otce.

Bujará oslava fanoušků u soudu

Spears se tak nyní bude moct vdát za svého přítele Sama Asghariho a případně s ním mít i děti, což jí nebylo v opatrovnictví dovoleno. O dalším postupu ohledně prověřování jejího otce ze spáchání přestupků v době jeho role opatrovníka, bude nyní rozhodovat sama zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám