Hlavní obsah
Článek

Vítězka Miss České republiky 2002, modelka Kateřina Průšová (40), se vždy držela dál od sociálních sítí, natož aby na nich postovala sexy fotky. Tím, že se na jejím instagramovém účtu objevil snímek v krajkovém prádélku, překvapila úplně všechny, i svého partnera. Ano, čtete správně. Partnera. Modelka nám totiž poprvé oficiálně prozradila, že je už dost dlouho zadaná.

"Influencer nejsem a nikdy nebudu, můj Instagram je uzavřený a takový i zůstane. Je pravda, že tam mám fotečku v sexy prádle. Myslím, že jsem šokovala celou republiku, svoje rodiče, svého partnera a všechny svoje kamarádky, protože takové věci na Instagram nedávám," připouští.

"Ale po strašně dlouhé době jsem šla opět spodní prádlo pro Helenu Konarovskou, pro kterou jsem řekla, že už nikdy předvádět nebudu, protože už nemám věk na to, abych prádlo předváděla. Ale prostě jí nedokážu říct NE. Byli jsme na fittingu, prádlo jsme fotili a Helena mi řekla, abych si vyskočila na pultík, ať uděláme nějakou pěknou pózu. A řekla mi, ať si ji na Instagram dám, že se nemám za co stydět," vysvětlovala.

"Nečekala jsem, že takhle moc pohorším. Opravdu dost lidí bylo šokovaných, protože tohle nedělám, nemám Instagram postavený na tom, že prodávám svoje tělo, prsa. Vesměs tam mám sport, přírodu, věci, které produkčně dělám, a svoji soutěž Sluníčko roku. Takže je to spíš nuda," mínila Průšová, kterou jsme potkali na párty luxusních hodinek. Při odpovědi, zda takové kupuje jako dárky, opět zmínila partnera stejně jako na začátku rozhovoru. "Partnerovi jsem takové hodinky koupila k jubileu," uvedla.

Protože o svém soukromém životě nikdy oficiálně nemluvila, byli jsme dost překvapení. "Je pravda, že mám partnera už osm let, ale nikdo o tom neví. Tak teď jsem to provařila," smála se Kateřina, jejímž partnerem je ekonom Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám