Hlavní obsah
Článek

Diane Keaton (75) se rozhodla vzdát na sociální síti hold mužské kráse. Sdílela video sestavené z fotografií slavných herců, které sama komentovala. Video začíná chválou na Leonarda DiCapria (49), což by nebylo od věci. Háček byl ale v tom, že komentovala fotku Deacona Phillippeho, syna Ryana Phillippeho a Reese Witherspoon (48), s nímž si oscarového herce očividně spletla.

„Když mluvíme o kráse, Leonardo DiCaprio. Dejte pokoj, já to věděla, už když byl dítě,“ je herečku slyšet.

Hrdá maminka Witherspoon se hned ozvala. „Diane, ten první je můj syn!“ komentovala post své kolegyně. Ta na její komentář reagovala jednoduše vykulenými smajlíky.

Ohnivé emotikony přidaly v sekci komentářů také například Sharon Stone či Michelle Pfeiffer. Je vidět, že mužskou krásu oceňují i největší hollywoodské sexbomby.

Není vůbec divu, že si Keaton spletla Deacona s Leonardem. Phillippe opravdu jako by mladému DiCapriovi z oka vypadl. Černobílý snímek, který použila, nafotil k rozhovoru pro magazín Interview.

Deacon nedávno oslavil 18. narozeniny. Podělil se o snímek s dortem s oběma rodiči. Ryan a Reese si spolu zahráli ve Velmi nebezpečných známostech a vzali se v roce 1999. O sedm let a dvě děti později se rozvedli. Mají spolu ještě dceru Avu (22), herečka má pak i devítiletého syna Tennesseeho s druhým manželem Jamesem Tothem.

Reklama

Další články

Načítám