Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Derrie Mathews (36) z Buckinghamshiru si přála mít na svatbu zdravou barvu. Tři dny před obřadem se vydala do salónu, a protože si přišla velmi bledá, požádala o dvě vrstvy samoopalovacího nástřiku. Bohužel zdravého odstínu rozhodně nedocílila.

Když se druhý den ráno probudila, vyděsila a zároveň pobavila rodinu. „Zděsilo mě to, můj manžel se nemohl přestat smát a mé dceři zatrnulo, že mě takhle někdo uvidí,“ popsala reakce Derrie.

„Jsem přirozeně bledá a pihatá, tak jsem chtěla být na svatbu dvakrát tmavší,“ nechala se slyšet přírodní zrzka s tím, že se efekt neprojevil neprodleně po nástřiku, ale až po několika hodinách.

Nástřik měla po osmi hodinách smýt, ale chybička se vloudila a Derrie to neudělala. Přišlo jí totiž, že už opálení netmavne.

Mathews očekávala na svatbě výsměch, ale našla si na situaci i něco pozitivního. „Moje zuby byly díky tomu bělejší,“ pochvalovala si.

Derrie se přirovnala k Rossovi v přátelích, který po nepovedeném nástřiku v jedné z epizod dopadl podobně. Ačkoliv se však situace nevyvinula podle jejích představ, Derrie na nástřiky nezanevřela.

„Půjdu na to znovu, cítím se líp s opálením, i když musím přiznat, že přehnaně tmavý look tedy není nic pro mě," dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám