Hlavní obsah
Článek

Londýnská premiéra dlouho očekávaného dramatu Klan Gucci představila na červeném koberci další krásku z filmu. Tou je rumunská herečka Madalina Diana Ghenea, která si zahrála roli mladé Sophie Loren.

Jak velká je její role, se dozví až diváci přímo v kinech, každopádně sama herečka to dlouho držela pod pokličkou a prozradila to svým fanouškům až s ukázkou z filmu.

„Konečně mohu prozradit to, co jsem pět měsíců tajila. Kdykoli jsem slyšela, že mám něco společného s tímto projektem a Sophií Loren, měla jsem pocit, jako bych spáchala nějaký zločin. Tohle je opravdu poprvé, kdy o tom mluvím, jsem totiž v šoku, že jsem v úvodní scéně traileru. I když jen na pár vteřin, zdá se mi to neuvěřitelné a vůbec nevím, jestli jsem si to zasloužila. Každopádně jsem na sebe pyšná a děkuji za tuto životní zkušenost režisérovi Ridleymu Scottovi,“ napsala Madalina na Instagram.

Herečka se v Londýně po koberci prošla v černých šatech s korzetovým výstřihem, které by na sebe jistě oblékla i Sophia, která hluboké dekolty také často nosila.

Přijde vám, že tvůrci vybrali správnou herečku na ztvárnění italské herecké sexy ikony?

Je podle vás Madalina Diana Ghenea podobná Sophii Loren?
Ano
74,1 %
Ne
18,8 %
Trochu, ale představoval(a) bych si někoho jiného
7,1 %
Celkem hlasovalo 18864 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám