Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V osmdesátkovém detektivním seriálu Dempsey a Makepeaceová tvořili Glynis Barber (66) a Michael Brandon (76) charismatickou dvojku. Je to už 35 let, co se na televizních obrazovkách objevili poprvé.

Při natáčení si padli natolik do oka, že se v roce 1989 vzali. O tři roky později se jim narodil syn Alexander. A šťastní jsou spolu dodnes.

Herečka se proslavila také seriály EastEnders nebo Emmerdale a fanoušci obdivují hlavně její mladistvý vzhled. Je s podivem, že za celé roky nešla ani jednou pod kudlu.

„Mám z toho trochu fóbii, jsem totální zbabělec. Nikoho za to neodsuzuji, každý ať dělá, co je pro něj nejlepší, ale já preferuji zdravý životní styl,“ nechala se slyšet.

Glynis jí zdravě, vyhýbá se lepku, dodržuje pitný režim a pravidelně cvičí cardio a jógu. A je to znát. Jak se legendární dvojice v průběhu let změnila, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám