Hlavní obsah
Článek

Šéfkuchař Radek Kašpárek nyní prožívá jedno z nejkrásnějších období. Zotavil se po zdravotních problémech a před několika měsíci se jeho rodina rozrostla o dalšího potomka, tentokrát syna. Jak jsme se dozvěděli v rozhovoru, malý Sebastian se má čile k světu.

„Je mu půl roku a mám z něj radost. Teď už si ho hodně užívám, přes léto jsme strávili dva a půl měsíce natáčením pořadu Souboj na talíři a doma jsem byl minimálně. Je to takový božan malý, veselý, je opravdu hodný a klidný,“ pyšní se tatínek a porotce MasterChef Česko.

Právě ve zmíněném kulinářském pořadu, který nyní běží na televizních obrazovkách, ho musel na pár dílů vystřídat kolega Zdeněk Pohlreich (67). Důvodem byly Kašpárkovy zdravotní obtíže a nevyhnutelná operace.

„Zdeněk mě nahradil stoprocentně dobře, je to guru české gastronomické scény. Je na absolutní špičce a všichni my mladí k němu vzhlížíme. Jsem mu nesmírně vděčný, že kývl na nabídku a mohl mě nahradit, když jsem byl na operaci s páteří,“ řekl nám na křtu knihy Ladislava Špačka, kde se sešlo hned několik známých šéfkuchařů.

Díly jsou několik měsíců předtočené, takže i když zpráva o výměně porotců proběhla v médiích teprve před pár dny, Radek Kašpárek už má dávno po operaci a cítí se dobře. Na období před operací ale nevzpomíná s oblibou, není divu.

„Čtyři díly jsem točil na infuzích a pod práškama, protože jsem přestal cítit prsty na pravé noze a přestalo mi fungovat koleno. Chtěl jsem to dotočit do finále a potom jít na operaci, ale ty bolesti byly opravdu takové, že jsem po dohodě se štábem kývl na rychlou operaci s tím, že mě bude Zdeněk dublovat,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám