Hlavní obsah
Článek

S Vlastinou Svátkovou (42) jsme se potkali na degustaci vína. Herečka si sice občas naordinuje bezalkoholový detox, v současném období je ale ráda, když může uzavřít den v klidu se skleničkou. "Teď je takové náročnější období pro nás všechny, tak se snad ze všech nestanou alkoholici. Starostí je víc," míní.

U herečky jde hlavně o starosti spojené se stavbou a rekonstrukcí domu, který si pořídila na hypotéku. "V létě to mělo být hotové, ale ještě to není. Ale můžu být ráda, že jsou vůbec dělníci a materiál. Pořád se modlím, že pan majitel stavební firmy dodrží to, co slíbil, a neprodraží se to," doufá Svátková. "Je pravda, že ten, kdo začal stavět během pandemie, to bude mít dvakrát tak drahé," dodala.

Na sociálních sítích se herečka pochlubila další dokončenou částí domu a jeho okolí. "Vždycky sdílím, když už se něco dá ukázat. Ze zahrady mám největší radost, je pro mě důležitý výhled. Když ráno vstanu, tak se zklidním, když vidím stromy a přírodu," svěřila.

Na poslední chvíli se rozhodla i pro vlastní bazén. "Je to hlavně kvůli dětem, abychom už nikam nemuseli chtít chodit. Chtěla jsem si domov vybudovat jako základnu, kde máme všechno, co potřebujeme. Hlavně, aby ty děti furt nekňouraly, že chtějí do aquaparku," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám