Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání cen Český slavík se blíží a Lucie Vondráčková (44), která patří mezi dvanáctku zpěvaček, které hlasování posunulo do finále, už samozřejmě řeší outfit. Byli jsme u toho, když se svojí dvorní návrhářkou Dominikou Domnosilovou vybírala šaty.

"Já nejsem vůbec zkoušecí typ, takže jsme to pojali tak, že si vyberu nejen šaty na Slavíky, ale i další, které mohu použít při natáčení nových videoklipů," řekla Super.cz Lucka, kterou Dominika oblékla už mnohokrát, dokonce jí na videoklip Růže půjčila svoje vlastní svatební šaty.

Její modely jsou ovšem leckdy dost odvážné a nedá se pod ně obléknout podprsenka. "Lucka má krásnou postavu, je škoda toho nevyužít, zvlášť když to nevypadá vulgárně," mínila návrhářka. "Prostě jdu s kůží na trh," smála se Lucka.

Jak jí to při zkoušce šatů slušelo, můžete vidět v naší reportáži, kde se dozvíte i další informace ze zpěvaččina života. A v anketě pod článkem můžete také hlasovat, který model by si měla Lucie Vondráčková na vyhlášení ankety popularity Český slavík, které proběhne příští pátek, obléknout.

Které šaty sluší Lucii Vondráčkové nejvíc?
Růžové
9,4 %
Bílé
4,7 %
Černé
85,9 %
Celkem hlasovalo 52909 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám