Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Emília Vášáryová (79) má koronavirus. Infikovat se měla v Praze, kde se setkala s osobou, která o sobě údajně tvrdila, že je očkovaná. Po návratu do Bratislavy měla herečka pozitivní test, i když má za sebou už třetí očkování.

Ve slovenských médiích se objevila informace, že oblíbená herečka má těžký průběh nemoci. Tuto informaci však důrazně popřela její sestra Magda Vášáryová (73).

„Pravdou je, že mou sestru nakazila lhářka, která tvrdila, že je očkovaná, v Praze. Protože je má sestra třikrát očkovaná, je v pořádku. Očkování ji zachránilo, protože věkem a problémy s plícemi je vhodnou obětí virů. Chrání ji očkování,“ napsala Magda ve svém prohlášení.

Nákaza podle rodiny díky očkování neudeřila v plné síle, stav herečky nevyžadoval hospitalizaci a není v ohrožení života.

Rodina za sebou má těžké období, v červenci ve věku 81 let zemřel manžel Magdy Vášáryové herec Milan Lasica. Vystupoval se skupinou Bratislava Hot Serenaders v bratislavském Studiu L+S a přímo na pódiu zkolaboval. Oživit se ho nepodařilo.

Reklama

Další články

Načítám