Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Toho, že spolu zapózují na červeném koberci, se asi jen tak nedočkáme. I tentokrát dorazili Leonardo DiCaprio (49) a jeho partnerka Camila Morrone (24) na akci Art + Film Gala v LA separé. Ale ani bez hvězdného doprovodu neměla Camila o pozornost nouzi.

Herečka vyrazila oblečená neoblečená, vynesla průsvitnou róbu, v níž působila jako nahá, ale přesto ne vulgárně. Intimní partie pak schovala pod body tělové barvy, a když se otočila, prosvítal jí zadeček.

DiCaprio spolupředsedal na akci, kde se oceňovali umělci, se svou partnerkou ale zásadně nepózuje a svoje soukromí na odiv nedává.

Leonardo je o téměř 23 let starší než Camila, ale věkový rozdíl zjevně není překážkou. S partnerkou je už čtyři roky, což je na hollywoodského seladona celkem výkon.

Oscarový herec měl vždy slabost pro krásné ženy, většinou z řad topmodelek, se žádnou ale nevydržel déle než pár let. V minulosti randil například s Gisele Bündchen, Ninou Agdal, Bar Refaeli, Toni Garrn a dalšími.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám