Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozpuštěné havraní vlasy, odhalený dekolt a ramena. Protože kamera při natáčení videoklipu k písni Hijo de la Luna, tedy Syn luny, natáčela pouze vršek těla operní divy Pavlíny Senič, působí to tak, že árii se sólistou Národního divadla Miguelangelem Cavalcantim zpívala nahá.

"Já jsem hlásila dopředu, že nechci točit vůbec postavy jen tváře a že budu mít rolák a budu celá zahalená. No a dopadlo to tak, že černý rolák, který jsem měla připravený večer na komodě moje dcera Lilianka uklidila do své skříně a já ráno v 7 hodin nic netušící sbalila všechny věci, samozřejmě bez roláku, a odjela do studia," vyprávěla nám Pavlína.

"Nakonec jsem byla odkázaná na lehké šaty, které mi musely končit těsně nad bradavkami, kvůli střihu kamery. Příšerné nervy, všechna ostrá světla mířila na mě a odkrývala nedostatky. No přežila jsem a výhodou bylo, že maestro nikam jinam než do kamery nekoukal," smála se.

Videoklip vznikal ještě během jarního lockdownu. "Už jsme byli opravdu zoufalí a nešťastní ze zákazu umělecké činnosti a vystupování. Dlouho jsme vybírali skladbu, která by oslovila větší spektrum diváků, nejen příznivce klasické hudby. Myslím, že se nám podařilo spojit umělecké a pěvecké vyjádření s hudbou, která je známá a líbivá, a také jsme chtěli, aby i obsah skladby byl zajímavý," doplnila pěvkyně.

Ve skladbě jde o příběh ženy, která pro lásku zaprodala své dítě. Tento song již nazpívala slavná operní diva Monserrat Caballé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám