Hlavní obsah
Článek

Sice původně párkrát pronesl, že bude rád, když bude ze StarDance co nejdříve vyřazený, ale nakonec to Zdeněk Godla (48) s radostí nepřivítal. "Během soutěže jsem změnil názor. Jsou chvilky, kdy vás něco nebaví anebo prostě nemáte den, ale pak jsou zase chvíle, kdy je to krásné a příjemné. Docela mě to mrzí, tedy ne, že bych brečel, to ne. Jsou tady lepší, tak ať vyhraje ten nejlepší," řekl Super.cz.

Godla se předtím, než se pustí do další práce, čeká ho návrat do Ordinace v růžové zahradě a také nový seriál, chystá bývalé kolegy i se svojí taneční partnerkou Terezou Pruckovou chodit podporovat aspoň do hlediště. "Bude se mi stýskat," připustil. V našem videu také mimo jiné vypočítal, kdo mu nejvíc fandil. Hlasy od celého Ústeckého kraje ale na jeho postup nestačily.

A co pro něj bylo během StarDance nejtěžší? "Naučit se tancovat," smál se Godla. Trpěl i v tanečních botách, na poslední kolo musel obout dokonce ty s podpatky. "Cítil jsem se jako homosexuál. Skončil jsem s puchýři a mozoly. Snědý démon odchází zraněný a poražený. Ale zatančili jsme si tak, jak jsme chtěli, a naučili se to," uzavřel a jeho tanečnice doplnila, že je na něj opravdu pyšná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám