Hlavní obsah
Článek

Brazilská zpěvačka Marília Mendonça (†26) zemřela v pátek 5. listopadu při pádu letadla, které mělo namířeno do Caratingy v oblasti Minas Gerais, kde měla vystupovat. O tragédii informoval její tým.

Na palubě letounu byl také hudební producent Henrique Ribeiro, zpěvaččin strýc Abicieli Silveira Dias Filho a dva piloti. Havárii nikdo nepřežil. Příčina pádu letadla zatím není známá, brazilské autority zahájily vyšetřování, píše BBC.

Hodiny před tragédií Mendonça zveřejnila na svém instagramovém profilu video, v němž mluvila o jídle v dané oblasti. Pod příspěvkem vyjadřují nyní soustrast fanoušci a přátelé.

„Odmítám tomu věřit, odmítám,“ napsal na Twitteru fotbalista Neymar. Zdrcení vyjádřila i zpěvačka Anitta, která s Maríliou spolupracovala na songu Some Que Ele Vem Atrás.

„Včera jsem ti říkala, že tě mám ráda. Včera! Nemohu tomu uvěřit. Proč taková nehoda, bože? Nemám slov,“ napsala na sociální síti.

„Byla jsi jednou z nejhodnějších, nejvtipnějších a nejvíc velkorysých žen, jaké jsem poznala. Kamarádka, která přijala cokoliv. Nikomu jsi nezáviděla. Tolik jsem tě obdivovala, byla jsi příkladem pro všechny,“ dodala.

Mendonça patří k nejhranějším hudebníkům ve své zemi. V roce 2019 získala cenu Latin Grammy za album Todos os Cantos.

Zpěvačka po sobě zanechala teprve dvouletého syna Lea, kterého přivítala na svět se snoubencem Murilou Huffem.

Reklama

Další články

Načítám