Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za moderátorským pultem je seriózní a informuje diváky o všem důležitém, co se u nás i jinde ve světě děje. Teď se ale Bára Hlaváčková, známá ze zpravodajství televize Seznam nebo Sportu 5, pořádně odvázala. Před odletem na dovolenou do slunného Portugalska se pochlubila novými sexy snímky. Pánové tak ke zvýšení tělesné teploty nikam letět nemusí.

Na svůdných fotkách moderátorka zapózovala v odvážných sportovních modelech. A nechybělo dokonce ani spodní prádélko. Jako kulisy pak sloužily atraktivní industriální prostory plzeňských papíren.

„Žiju sportem, takže oblečení mělo být jednoznačně sportovní a pohodlné. Zároveň jsem si přála, aby fotky měly duši. Volba prostor tedy padla na mou rodnou Plzeň a zdejší papírny, v nichž by se atmosféra dala krájet,“ řekla Super.cz Hlaváčková, která pochválila i fotografku Consuelle, s níž spolupracuje dlouhodobě.

„V minulosti nám už třeba několikrát pořizovala fotografie pro talk show Kilák. Její práce mě fakt moc baví. Je mladá, talentovaná a sedíme si i lidsky,“ vysekla jí poklonu.

Hlaváčková přiznala, že měla u focení docela trému. A to je na leccos zvyklá. „To je fakt paradox. Před kamerami jsem jako doma. Jak jde ale o fotografování, necítím se úplně ve své kůži,“ přiznala. A co chystá moderátorka dál? Podzimní Česko teď na několik týdnů vyměnila za slunné Portugalsko, které považuje za svůj druhý domov. „Těším se na surfování, zábavu a sluníčko. Kromě práce je totiž potřeba myslet i na odpočinek a dobití baterek,“ uzavřela Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám