Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hojně očekávaný film Ridleyho Scotta Klan Gucci jde do kin už tento měsíc a hlavní hvězda filmu Lady Gaga (38) se v rozhovoru pro britský Vogue rozpovídala o své roli intrikánky Patrizie Reggiani, přezdívané Černá vdova.

Zapózovala i na obálku magazínu, a na jednom ze snímků se dokonce objevila nahá. Dokonalé potetované tělo tak vystavila na odiv v plné kráse.

Zpěvačka přiznala, že na své postavě pracovala tři roky a do role se tak vžila, že poslední rok a půl žila život úplně jako Reggiani. A ztratila u toho kontakt s realitou.

„Posledních devět měsíců jsem mluvila s přízvukem. Ke konci natáčení jsem měla trochu psychické potíže. Buď jsem trávila čas v hotelovém pokoji, kde jsem žila a mluvila jako Reggiani, nebo jsem byla na place, kde jsem jí byla,“ popsala, co role obnášela.

„Pamatuji si, že když jsme odjeli z Itálie, nasadila jsem si klobouk a vyšla si na procházku. To jsem neudělala minimálně dva měsíce, takže jsem začala panikařit,“ dodala.

Popová hvězda kvůli roli změnila účes. Z blond šla na hnědo a barvu si nechala i v soukromí, aby se do postavy lépe vžila. Reggiani proslula také svou zálibou v penězích a luxusu.

Film Klan Gucci pojednává o proslulém návrhářském domě a jednom z největších zločinů v historii Itálie. Patrizia Reggiani byla v roce 1998 shledána vinnou a odsouzena na 29 let za mřížemi. Objednala si vraha, který zabil jejího manžela Maurizia Gucciho.

Reggiani si odseděla 18 let a byla propuštěna na svobodu v říjnu 2014. O filmu se doslechla a v březnu letošního roku se k němu dokonce vyjádřila.

„Jsem celkem znepokojená tím, že mě hraje Lady Gaga, a ani se neobtěžovala za mnou přijít, aby mě poznala,“ nechala se slyšet proslulá Černá vdova.

Lady Gaga se nicméně rozhodla, že nejlépe svou roli zahraje, když jí nikdo nebude radit, jak na to. Ani Reggiani samotná. Jak se s výzvou popasovala, se diváci dozví už zanedlouho, snímek Klan Gucci jde do českých kin 25. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám