Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss Anglie i Velké Británie Danielle Lloyd (37) se už brzy stane pětinásobnou maminkou. Kráska v sobě nezapře modelku, a tak s těhotenským bříškem zapózovala na fotkách v sexy prádélku.

Snad nikdo by netipoval, že už má doma čtyři syny, protože si i po porodech udržovala parádní postavičku. Misska se netajila tím, že by si na pátý pokus přála holčičku, aby mezi chlapským klanem trošku posílala ženský element. A přání se jí splní, protože opravdu čeká děvčátko.

S manželem, elektrikářem Michaelem O’Neilem, ještě přemýšlí nad jmény. „Michael by chtěl, aby se jmenovala Rose, ale ještě nevíme. Máme užší seznam jmen a rozhodneme se, až ji uvidíme,“ řekla magazínu OK! modelka. Michael O’Neil je její druhý manžel. Provdala se za něj před třemi lety a mají spolu syna Ronnieho (4).

Další tři kluky má z prvního manželství s fotbalistou Jamiem O’Harou - Archieho (11), Harryho (10) a George (8). Její první manžel se na výchově kluků aktivně podílí a má s modelkou skvělý vztah i po rozvodu. Budoucí pětinásobná maminka má tak i v těhotenství prostor na relax.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám