Hlavní obsah
Článek

Láska mezi hereckým párem Sárou Affašovou (29) a Martinem Donutilem (32) jen vzkvétá. Přiznali ale, že se jim po sobě vzájemně stýská. „Klape nám to, myslím, že jo. Jediný, co nám schází, je, že na sebe máme málo času, protože každý zkoušíme něco jiného,“ svěřil Super.cz herec a syn Miroslava Donutila (73).

„Martin má před premiérou Hamleta, už jsou generálkové týdny, takže má tak sedmihodinové zkoušky každý den. Já zkouším pohybový projekt, kde zase 4 hodiny v kuse tancuju. Jsme hodně unavení,“ doplnila ho krásná partnerka, s níž bude hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka.

I přesto, že spolu dlouhodobě žijí, ještě nedávno měli každý svůj byt a plánovali, že zůstanou jen v jednom. To se jim podařilo, ale paradoxně na sebe mají méně času než kdy dříve. „Máme stejný byt, ale v tom se potkáváme večer úplně hotoví a jdeme spát. Stýská se nám,“ říká Sára. Na společné zážitky či výlety nezbývá čas vůbec. „My bychom hrozně rádi, ale většinou se nám poštěstí, že se potkáme kolem 8. až 10. večer, podíváme se na seriál, ideálně si něco uvaříme, podíváme se do svých scénářů a jdeme spát,“ posteskli si.

Letos spolu oslaví již druhé Vánoce a samozřejmě společně plánují navštívit i své rodiny. Zajímalo nás, jestli se rodiče už vzájemně znají nebo je na oficiální představování času dost. „Potkali se, ale zatím jsme ještě neudělali velkou rodinnou seznamovačku. Chodí na nás do divadla, takže se znají,“ vysvětluje s úsměvem mladý herecký pár.

Přestože mezi nimi přeskočila jiskra právě na divadelních prknech, na jednom jevišti se spolu objevují sporadicky. „Pořádně jsme spolu ještě nehráli a chtěli bychom moc,“ vyslovila přání krásná brunetka a hvězda seriálu Ulice.

Reklama

Další články

Načítám