Hlavní obsah
Článek

Herci a režisérovi Tomáši Magnuskovi (37) se podařilo v karanténě zhubnout neuvěřitelných 80 kilo. Přestože se nyní cítí „lehčí“ a zdá se, že má vyhráno, ta největší zkouška teprve přišla. Musí si váhu udržovat.

„Vždycky jsem si myslel, že vítězstvím je zhubnutí, ale pohlídat si to, je ještě těžší,“ svěřil Super.cz Magnusek, který s hubnutím neskončil. Má ještě další cíle. „Už jsem měl zase pár kilo nahoře, teď jsem to zase musel shodit. Ještě třináct kilo dolů a chci mít půlku váhy, kterou jsem měl před dvěma lety,“ prozradil nám režisér, jenž bude hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Ze všeho nejvíc si musí dávat pozor na svůj jídelníček. „Nepiju, nekouřím, drogy neberu. Mým koníčkem je práce a jídlo, které je mojí jedinou neřestí. Pro mě je to fakt problém, protože když jdu po Praze a přečtu si, co mají zrovna v restauraci, tak to je konec. Do krámu musím chodit najedený. Nikdy nechoďte nakupovat hladoví,“ nabádá.

Dnes, o desítky kilo lehčí, je úplně novým člověkem a změna prospěla nejen jeho vizáži, ale především zdraví. To ocenila i jeho rodina. „Všichni jsou samozřejmě rádi, především rodiče, kteří mi to říkali celou dobu. Mají strach o syna. Byl to takovej jejich sen,“ usmívá se.

Daří se mu i po pracovní stránce. Hraje, natáčí a dokončuje film Bastardi 4. Kromě toho je inspirací dalším lidem v boji za vysněnou váhou a s knížkou, kterou o hubnutí napsal, jezdí po besedách.

„Když jsem zvládnul zhubnout já, zvládne to každý. Kupa lidí se tím reálně trápí jako já. Já si z toho vždycky dělal srandu, ale to neznamenalo, že jsem se tím netrápil, to jen znamenalo, že jsem neměl odvahu říct narovinu, že mi to vadí,“ dodává Tomáš Magnusek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám