Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Rosie Huntington-Whiteley (37) obnažila bříško na sociální síti. Při zkoušce outfitu rozhalila košili a zvěčnila se v zrcadle s odhaleným pupíkem. Rosie oznámila těhotenství v srpnu, ovšem bříško se jí od té doby příliš nezvětšilo.

Topmodelka čeká druhého potomka se snoubencem Jasonem Stathamem (54). S hercem má už čtyřletého syna Jacka.

Rosie a Jason jsou spolu od roku 2010 a zasnoubili se v roce 2016, zhruba rok před narozením synka. Svatba ale prý není jejich prioritou.

„Těšíme se na to, ale není to na pořadu dne. Jsme šťastní. Myslím, že by bylo skvělé udělat to, až miminko odroste a může být součástí svatby,“ nechala se slyšet modelka po narození Jacka.

Doplnila, že jsou vytíženi prací a rodičovskými povinnostmi. Už v minulosti také přiznala, že by akční hrdina Statham chtěl víc dětí. To se mu ostatně brzy splní.

Hvězdný pár od sebe dělí dvacet let, ale nikdy jim to nebylo na překážku. „Ne, nikdy s tím nebyl problém. Věk je jenom číslo,“ uvedla Rosie k věkovému rozdílu.

Reklama

Další články

Načítám