Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Inka a Neele Höperovy z Bavorska se do hledáčku hledačů modelingových talentů dostaly už v dětském věku deseti let. Tehdy jejich matka příležitosti nevyužila, nabídky ale přicházely stále. Teprve když bylo dvojčatům patnáct let, rozhodla se dát modelingu šanci.

V roce 2011 se sestry společně přestěhovaly do Mekky módy Milána a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Pracovaly pro značky jako H&M, L´Oréal nebo Dior.

O dvojčatech se říká, že k sobě mají blíž než sourozenci s věkovým odstupem, že jsou vnitřně propojená. O Ince a Neele to prý platí stoprocentně. Říkají, že jedna zrcadlí druhou, dokonce prý za sebe umějí dokončovat věty, sdílejí stejné sny. A když jsou každá někde jinde, cítí emoce té druhé. K tomu mají stejný vkus, styl i chutě.

A mají i bizarní historky. Muži se jich prý často ptají, zda sdílejí i partnera, a na sociálních sítích dostávají peněžní nabídky na společně strávenou noc.

Lidé jim také často radí, aby si sestry jako partnery našly také dvojčata, která by porozuměla poutu, které je spojuje. O budoucnosti sice zatím moc nepřemýšlejí, nezastírají však, že pokud se někdy vdají a budou mít děti, bylo by hezké i tyto momenty sdílet s tou druhou. Za vztah, který mezi sebou mají, jsou modelky dle svých slov velmi vděčné.

Reklama

Další články

Načítám