Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvyšší český muzikálový zpěvák Radim Schwab ukázal své tělo. Že je nejen nejvyšší, ale patří i ke zpěvákům s nejvymakanějším tělem, ukázal v zákulisí muzikálu Robinson Crusoe, kde ztvárňuje titulní roli.

"Původně ve scénáři bylo napsané, že přiběhne Robinson v bederní roušce. Nakonec jsem zůstal oblečený víc. Nemůžu říct, že by mi to úplně vadilo," řekl Super.cz s úsměvem Radim.

198 centimetrů vysoký zpěvák na svalech pracuje několikrát týdně v posilovně. "Průběžně cvičím, sporty mě baví. Mám rád akční věci. Tento muzikál je super, že je náročný i na fyzičku a musím makat. S Mirkem Hrabětem si děláme legraci, že to máme místo kardia," prozrazuje.

Naopak se stravou si starosti nedělá. "Nikdy jsem neřešil diety. Odjakživa jsem žravej. Byl jsem malej a tlustej. Až v pubertě jsem se vytáhnul. A když lehce přiberu, v těch skoro dvou metrech se to docela rozloží," dodal s úsměvem v Divadle Na Maninách, kde se muzikál hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám