Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) si svou kariéru založila na posouvání hranic. Obzvlášť hranici vkusu, kam až zajde se svými provokativními snímky, na kterých obnažuje kdeco.

V 63 letech stále dokáže jít s dobou a někdy je i o krok napřed. Svým stylem vzbuzuje emoce, a to jak pozitivní, tak i negativní. O její zálibě v plastických operacích se šušká, ale Madonna o tom nemluví a všem poznámkách na sociálních sítích se vysmívá. Žije si jednoduše podle svých pravidel a nikoho se na žádná svolení neptá.

„Pro ty z vás, kteří by se chtěli touto fotkou cítit nějak uraženi, tak vás chci jen informovat, že jsem absolvovala univerzitu zvanou: Je mi to u p*dele. Děkuju, že jste přišli na moji promoci, ročník 2020,“ napsala například u fotek s obnaženým poprsím v loňském roce.

Svých téměř 17 miliónů fanoušků denně zásobuje snímky ze svého života, který je celý hlavně o umění. „Učte se z minulosti a vytvořte si svou vlastní historii,“ vzkazuje Madonna pod jednou sérií snímku a u další píše: „Klaním se před uměním. Umění je život.“

Madonna je milovaná i nenáviděná a v každém jistě vzbudí nějaké emoce. Však se na její nové fotografie podívejte v galerii, v takových úhlech se královna popu snad ještě neukázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám