Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) je jednou z našich nejkrásnějších hereček a je jasné, že o ni muži projevují zájem. Přesto je už delší dobu sama. Svůj čas věnuje především dceři Marině a také práci.

„Už nehledám ideálního chlapa, už jsem došla k tomu, že to nejde. Ideální by se dal uplácat tak ze dvou, ze tří mužů. Chtěla bych chlapíka nad 55. Já ty mladý nechci,“ řekla v talk show 7 pádů Honzy Dědka na Primě.

Narážela také na fakt, že s mladšími partnery zkušenosti má. V minulosti randila s pohledným, o 24 let mladším Brazilcem Santosem Santou. „To už je dávno, asi 10 let. Vůbec mě nenapadlo, že spolu budeme chodit, protože byl tak strašně mladej a hezkej. Byli jsme spolu tři roky,“ vzpomíná herečka.

Zavtipkovala také o věkovém rozdílu, který mezi nimi byl. „Problém byl třeba v tom, že já mám velký dům a velmi otevřené prostory, kde se všechno rozléhá. Tam je slyšet, i když vám vržou kolena, což není sexy, když chodíte s někým, komu je 25 let,“ vypráví s nadsázkou.

Přiznává, že dříve měla od mužů jiná očekávání než dnes. Nasbírala zkušenosti a už ji neokouzlí to, co ve dvaceti.

„Řekla jsem si, že jiná nebudu, nároky tam vnitřně jsou, a než abych někoho tyranizovala, radši budu bydlet sama. Doma chlapa nepotřebuju. V životě určitě jo,“ zkonstatovala. „Je to krásný, když se srdce rozbuší a v břiše se zatočí motýli, ale mě už víc potěší, když opraví lustr,“ dodává na závěr Mahulena Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám