Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K fanouškům byl mimořádně vstřícný, podepisoval se jim, fotil se s nimi a zdravil je. Johnny Depp (60) se na karlovarském filmovém festivalu stal miláčkem publika. Jako o úžasném člověku o něm mluví i Nikol Treterová z reality show Love Island, která s Deppem na festivalu strávila celé tři dny. Jak k tomu došlo?

„Byla jsem ve Varech s kamarádkami a byly jsme v klubu, kde jsme ho potkaly. Chtěly jsme se s ním vyfotit a on nás pozval na pokoj, protože na sebe nechtěl upozorňovat v klubu přede všemi. Povídali jsme si, dost jsme si rozuměli, a tak nás další večer pozval na večeři. Musím říct, že je to opravdu úžasný člověk, velmi inspirativní a talentovaný,“ říká Nikol.

A podělila se i o další zážitek. „Dokonce nám zahrál Jacka Sparrowa, od té role to bylo k nepoznání,“ svěřila.

S hercem kamarádky takto strávily celé tři dny. „Nic mezi námi neproběhlo, pouze jsme mu dělaly společnost. Myslím, že Johnny je osobnost, která nemá zapotřebí podobné věci. Velmi si ho vážím a doufám, že se ještě někdy potkáme,“ dodala Nikol.

Ta aktuálně pobývá na Kanárských ostrovech, kde spolu v rámci reality show Love Island mladí lidé z Česka a Slovenska žijí v jedné vile, hrají připravené hry, u kterých se mají lépe poznat, plní úkoly, a hlavně hledají lásku. Soutěžící postupně vypadávají, vždy jde o člověka, který zrovna není v páru. Show Nova vysílá na portálu Voyo a v TV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám