Hlavní obsah
Článek

Ve druhé řadě reality show Like House se k partě mladých influencerů přidala také modelka Agáta Hanychová (38). Na novou zkušenost se těšila, ale jak Super.cz přiznala, stěhovala se s jistými obavami. Někteří z účastníků jsou totiž jen o něco málo starší než její syn Kryšpín.

„Jdu tam hlavně s tou obavou, že jsem nikdy netrávila tolik času s lidmi, které neznám a kteří jsou o hodně mladší. Doufám, že ukočíruju svoje emoce a nebudu je moc prudit, protože jsem zvyklá děti vychovávat,“ řekla Super.cz.

Hned v prvních dnech zažila šok, v němž sehrál roli právě věkový rozdíl a způsob komunikace mladých lidí. „Brečela jsem, protože nerozumím té vaší mluvě a slovům,“ přiznala Agáta.

„Mám problém s komunikací s ostatními. Mluví takovou anglicko-česko-moravštino-tiktokeřinou a občas jim nerozumím a jsem z toho trochu ztracená. Je to těžké, myslela jsem si, že to bude mnohem jednoduší,“ posteskla si.

Spolubydlící proto poprosila, aby ni na brali ohledy.

„Soutěžící si asi myslí, že mám nějaké výhody, třeba protože jsem starší nebo vím víc informací, ale tak to není, mám stejné informace jako oni, a naopak si myslím, že to mám těžší. Oni se mezi sebou nějakým způsobem znají. Úkoly, které tady děláme, jsou z jejich světa. Přijdu si tady jak mimozemšťan,“ dodala Agáta, která ve vile tráví všední dny a na víkendy se vrací za rodinou.

Pořad vysílá Prima Show v pondělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám