Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera předčasně zesnulého herce Paula Walkera Meadow (22) se krátce po oznámení zásnub vdala. Za muže si vzala herce Louise Thorntona-Allana. Vztah mladý pár potvrdil teprve před třemi měsíci.

Komorní svatba se konala na pláži v Dominikánské republice za účasti nejbližší rodiny a přátel. Spíše do první kategorie pak patří hollywoodský herec Vin Diesel, který nevěstu vedl k oltáři.

Diesel byl jedním z nejlepších přátel Paula Walkera a je rovněž kmotrem Meadow. Sám Vin v několika rozhovorech uvedl, že je pro něj dívka rodinou a hodlá nad ní držet ochrannou ruku.

Magazínu Vogue pak mladá paní řekla, že s plány na svatbu zacloumala pandemie. „Louisova rodina se nemohla zúčastnit, stejně tak mnoho našich přátel, které také považujeme za rodinu, nemohlo kvůli cestovním restrikcím dorazit.“

Po obřadu následovala party na pláži. „Všichni jsme byli bosí a tančili v písku,“ popsala s tím, že na závěr večera proběhl ohňostroj a pouštění luceren.

Reklama

Další články

Načítám