Hlavní obsah
Článek

Alec Baldwin (65) a také jeho nejbližší se vyjádřili k tragédii, která se stala ve čtvrtek během natáčení filmu Rust v Novém Mexiku. Střela, která vyšla ze zbraně, jež měla být rekvizitou, zabila kameramanku Halynu Hutchins a zraněný byl také režisér Joel Souza. Probíhá vyšetřování.

„Neexistují žádná slova, která by mohla vyjádřit můj šok a smutek ohledně tragické nehody, která vzala život Halyny Hutchins, manželky, matky a naší hluboce obdivované kolegyně,“ napsal na Twitteru Baldwin s tím, že plně spolupracuje s policejními vyšetřovateli.

„Jsem v kontaktu i s jejím manželem, snažím se jemu a jeho rodině nabídnout útěchu, mám zlomené srdce za něj, jejich syna a každého, kdo znal a miloval Halynu,“ dodal zdrcený herec.

Podporu už mu vyjádřili i členové rodiny. Bratr Stephen Baldwin, jenž je rovněž hercem, vyzval své fanoušky, aby se za všechny, jichž se neštěstí týká, pomodlili.

„Rodině a přátelům Halyny Hutchins posílám lásku a podporu. Velmi myslím na Joela Souzu, aby se brzy zotavil. A svého otce bych si dnes přála obejmout obzvlášť pevně,“ napsala Alecova dcera Ireland.

A své vyjádření sdílela také hercova neteř Hailey Bieber. „Všechnu svou lásku posílám rodině Halyny Hutchins. Je to nepředstavitelná tragédie. V myšlenkách jsem také s Joelem Souzou, ať se brzy zotaví. Za všechny, jichž se to dotýká, mám zlomené srdce,“ uvedla.

O neštěstí ve čtvrtek informoval portál Variety s odvoláním na policii. Ta zatím nikoho nezatkla ani neobvinila. Dvaačtyřicetiletá kameramanka podlehla zraněním po transportu vrtulníkem do 70 kilometrů vzdálené nemocnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám