Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Fialová (26) se postavila před obrovskou výzvu. Přijala roli zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v třídílné televizní minisérii Iveta, která vzniká pod režisérskou taktovkou Michala Samira. Pro Annu Fialovou je to prý velká příležitost.

„Dramatizaci toho příběhu jsem jednak vnímala jako zajímavou výzvu, a pak mě přesvědčilo, jak o tom mluvil Mike Samir. V jakém světle chce ten příběh vyprávět. Myslím, že je taky důležité, že se lidé dozvědí spoustu věcí, které o životě Ivety neznají nebo na ně mají zkreslené názory,“ míní. Ona sama se možná s Ivetou Bartošovou potkala už jako malá holka.

„Moje maminka tancovala v Draculovi, takže jako mimino jsem se kolem ní možná i batolila. Ale samozřejmě to období, o kterém točíme, jsem si musela osvěžit, to je myslím nezbytné, když hrajete někoho, kdo opravdu existoval,“ prozradila herečka.

Minisérie mapuje příběh Ivetiny hvězdné kariéry, sleduje dětství, kdy spolu se svou sestrou začíná navštěvovat školní sbor, přes úspěchy na hudebních soutěžích a odchod do Prahy a následnou cestu ke slávě, které dosáhla zejména díky spolupráci se zpěvákem Petrem Sepéšim.

„Ivetin život nevyprávíme jako bulvární senzaci, nesoudíme ani nikoho z jejího okolí. Pro nás je to příběh o dívce z Beskyd, která chce být slavná a milovaná. Když toho ale docílí, o všechno přijde,“ popsal projekt kreativní producent TV Nova, držitel Českého lva, Matěj Podzimek.

Kromě Anny Fialové v sérii uvidíme také Vojtěcha Vodochodského v roli Petra Sepéšiho, Miroslava Hanuše (60) coby Ivetina tatínka či Alenu Mihulovou (58), která ztvární její maminku. Dvojče Ivety Bartošové hraje Eliška Křenková. Třídílná série Iveta vzniká exkluzivně pro Voyo pod značkou Voyo Originál.

Reklama

Další články

Načítám